Top 5 spannende thrillerromans die je in je TBR moet opnemen Volgende

Dus, vind je het leuk om spannende thrillers te lezen? Als misdaadthriller je favoriete genre is bij het lezen, dan is dit de lijst voor jou om een ​​bladwijzer te maken en op te slaan voor je volgende TBR

Misdaad en spanning zijn altijd een van mijn favoriete genres bij het lezen geweest. Ik heb altijd een zekere adrenalinestoot gevoeld, vooral als het gaat om het lezen van een verhaal dat snel gaat, met halsbrekende snelheid vooruit raast, je vaak van je vrede berooft, je dwingt je af te vragen wat het zal zijn vervolgens gebeurt, in welke richting de personages zich zullen bewegen, wat er uiteindelijk zal gebeuren. Ik voel spanning en thrillers zijn altijd een van de ultieme leeservaringen omdat het de lezer de ultieme kick geeft, in de vorm van een fascinatiefactor, een wonder, een mijmering die zich laag na laag neigt te ontvouwen.

Dus, vandaag in dat ultieme zijn Sherlock Holmes mode, (ja, ik noem het liefdevol zo omdat het me een fantastisch gevoel geeft om mezelf te kunnen relateren aan Feluda en het toppunt van het speurwerk en geven je de beste aanbevelingen voor de Top 5 spannende thrillerromans die je in je volgende TBR moet opnemen.

Een moord op Malabar Hill door Sujata Massey

Oké, dit is toevallig een van de meest intrigerende plots die ik het afgelopen jaar heb gelezen. Deze film speelt zich af tegen de achtergrond van de jaren twintig van de vorige eeuw en volgt de reis van advocaat Perveen Mistry terwijl ze het testament en de disposities ervan afhandelt van haar onlangs overleden cliënt Omar Farid wiens erfenis nagelaten lijkt te zijn aan zijn weduwen, door hen lijkt te zijn overgedragen aan een liefdadigheidsinstelling. Terwijl ze verder onderzoekt, ontdekt ze dat het dieper en duisterder is dan ze ooit kan doorgronden.

Koop hier

Sherlock en Devdas door Manav Vigg

Suspense-thriller-romans-Sherlock-en-Devdas-door-Manav-Vigg

Deze thriller is een unieke fictie en brengt 2 van de meest geliefde personages samen die tot verschillende werelden behoren en nooit bedoeld zijn om samen te zijn. Met een moderne spin-off van deze legendarische personages, heeft de schrijver Manav Vigg 2 volledig tegengestelde maar prachtig complementaire, excentrieke en epische personages gecombineerd, waardoor ze op een avontuurlijke reis worden gezet die opwindend, verwennend en tegelijkertijd opwindend is. Een briljant, verfrissend en uniek plot, een van mijn persoonlijke favorieten op de lijst.

Koop hier

Twee Indiase meisjes door Kumar Kinshuk

Suspense-Thriller-Novels-Two-Indian-Girls-by-Kumar-Kinshuk

De tweede in de Kanke-moordentrilogie, deze was een mysterie met boeiende lagen die het uiteindelijke resultaat blootlegden, evenals de schurk in deze pagina-omslaande lezing. Met een beetje van alle elementen, inclusief politiek, sociaal-religieus en mysterie, was dit een verhaal dat ook de essentie van de Indiase geschiedenis raakte. Een geweldige keuze.

Koop hier

De amateurdetectives van Sayan Sahoo

Suspense-Thriller-Novels-The-Amateaur-Detectives-by-Sayan-Sahoo

Een fantastische thriller, deze is een dwangmatige pageturner die net zo meeslepend is als enkele van de beste misdaadromans die ik in lange tijd ben tegengekomen. Met een beetje humor, zo’n beetje flirterigheid, enorm veel spanning en heel veel spanning zou dit zeker een onderdeel moeten zijn van je volgende misdaadboek.

Koop hier

Een rijzende man door Abir Mukherjee

Suspense-Thriller-Novels-A-Rising-Man-van-Abir-Mukherjee

Een winnaar van de Telegraph Crime Writing Prize, dit is het verhaal dat de achtervolgingen van kapitein Sam Wyndham, een voormalige Schotse werfdetective, samenvat, zijn rendez-vous en escapades terwijl hij de schouders ophaalt met enkele van de meest gruwelijke aartsvijanden die je ooit kunt tegenkomen. Een intense, betoverende lezing.

Koop hier

Dus, ik hoop dat jullie mijn boekaanbevelingen leuk vonden voor de Top 5 spannende thrillerromans die je in je volgende TBR moet opnemen. Laat me in de reacties weten welke jouw favoriet is. Stel me ook enkele van je beste aanbevelingen in dit genre voor die ik misschien heb gemist. Blijf op de hoogte hier bij Booxoul, voor het beste op het gebied van entertainment, reizen, lifestyle, eten, mode, tech en gadgets, evenals alles wat met boeken te maken heeft. Blijf ook terugkomen, want ik beloof jullie regelmatig op de hoogte te houden en te vermaken met het beste van alle mogelijke platforms. Tot dan, veel plezier met speuren!

Verwant:

Adios Amigo’s!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart