ARKO: The Dark Union door UW Leo

Titel: ARKO: The Dark Union

Auteur: UW Leo

Serie: ARKO Boek #1

Uitgeverij: Ultradeeltje

Genre: Kinderliteratuur, Sciencefiction

Eerste publicatie: 2022

Taal: Engels

Boeksamenvatting – ARKO: The Dark Union door UW Leo

Ariel Hyden en zijn vrienden vergezellen hun ouders, enkele van ‘s werelds beste wetenschappers, op een reis naar Yucatán, waar Dr. Hyden onderzoek doet voor de Mexicaanse regering. Bij het verkennen van de nabijgelegen oude Mayagronden ontdekken de kinderen een onmogelijk geavanceerde structuur die miljoenen jaren verborgen is geweest in de ingewanden van de aarde en die verantwoordelijk is voor het verleden – en de toekomst – van de wereld zoals wij die kennen.

Tijdens een gevaarlijke missie racen de kinderen en de wetenschappers om antwoorden te vinden op het doel van hun ongelooflijke ontdekking en wie deze heeft gemaakt. Met federale officieren, gewapende soldaten en snode individuen in de achtervolging, moet de groep succesvol zijn – het lot van de wereld rekent op hen.

Met gedachte-overbrengende vermogens, een oude entiteit die miljoenen jaren begraven was, vliegende pterosauriërs uitbroedden en futuristische technologie, ARKO: The Dark Union is een tot nadenken stemmend en realistisch verhaal doordrenkt van wetenschappelijke feiten, speculerend over de ecologische vernietiging van de mensheid en haar voortbestaan.

Boekrecensie – ARKO: The Dark Union door UW Leo

“ARKO: The Dark Union van UW Leo” is een fascinerend nieuw begin van een sciencefictionserie over een groep tweens die op een missie zijn om de mensheid te redden en de belangrijkste ontdekking in de geschiedenis van de mensheid te ontdekken. Dit verhaal is een samensmelting van de hulpeloosheid en onschuldige onwetendheid van de kindertijd met de eeuwenoude wijsheid van het universum, van verwondering en mysterie, en de onverklaarbare en ondoorgrondelijke vermogens, evenals dingen die op de loer liggen om de hoeken van de realiteit en sijpelen door de scheuren in de wereld.

Het verhaal concentreert zich op Ariel Hyden en zijn metgezellen terwijl ze met hun ouders naar Yucatán gaan, die worden beschouwd als een van de meest getalenteerde onderzoekers ter wereld. Dr. Hyden, Ariels vader, werkt nu als onderzoeker voor de Mexicaanse overheid. Wanneer de kinderen op avontuur gaan naar enkele nabijgelegen oude Maya-ruïnes, vinden ze een ‘vliegende schotel’, een bouwwerk dat een ongelooflijk technologisch wonder is. Het sluimert al miljoenen jaren in de kern van de aarde en is uiteindelijk verantwoordelijk voor de geschiedenis en het lot van onze aardbol.

De jongeren en wetenschappers zijn op een gevaarlijke reis om de oorsprong en het uiteindelijke doel van hun verbazingwekkende vondst zo snel mogelijk te begrijpen. Ook al worden ze achtervolgd door gewapende troepen, federale agenten en andere duistere figuren, de groep moet succesvol zijn, aangezien de toekomst van de wereld van hen afhangt. Dit verhaal zet aan tot nadenken en is realistisch, gebaseerd op wetenschappelijke feiten, en speculeert over de verwoesting van het milieu en de mogelijkheid om te overleven, gebruikmakend van elementen zoals gedachte-overbrengende vermogens, een eeuwenoude structuur begraven voor miljoenen jaren, de arcering van vliegende pterosauriërs en futuristische technologie.

Het verhaal van “ARKO: The Dark Union” wordt gepresenteerd met een uitzonderlijk begrip van alles wat ons menselijk maakt. Het demonstreert de kracht van verhalen vertellen om ons zowel te verlichten als ons te beschermen tegen de gevaren die binnen en om ons heen op de loer liggen. Het is een spannende, schokkende en avontuurlijke fabel die zo delicaat is als de vleugel van een vlinder en zo gevaarlijk als een dolk in het donker. Het boek duikt in buitenaardse technologieën en oude mysteries en raakt thema’s aan die echoën tussen ons volwassen zelf en ons innerlijke kind.

UW Leo is een ervaren verteller die de lezer met succes onderdompelt in de actie. Tijdens het lezen hebben we het gevoel dat de auteur naast ons zit en zijn ervaringen deelt. Hij neemt ons bij de hand en laat ons kennismaken met een donkere, verwarde hoek van het universum vol met dingen die ons doen rillen en onze adem inhouden in het donker. “ARKO: The Dark Union” is oprecht en boeiend en verbergt veel onder zijn intrigerende oppervlak. Het verhaal sluipt ons binnen en blijft hangen, net als een geheim dat in de schaduw wordt gefluisterd door een vertrouwde vriend. De auteur vat de elementen van de kindertijd zo mooi vast en roept veel emoties van verwondering en opwinding op. Ik kijk ernaar uit om het volgende boek in de serie te lezen, ARKO: The Cosmic Order.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart