ARKO: De Kosmische Orde door UW Leo

Titel: ARKO: De Kosmische Orde

Auteur: UW Leo

Serie: ARKO Boek #2

Uitgeverij: Ultradeeltje

Genre: Kinderliteratuur, Sciencefiction

Eerste publicatie: 2022

Boeksamenvatting – ARKO: The Cosmic Order door UW Leo

De tiener Arkonots zijn terug en hun missie om de mensheid te laten evolueren stuit op dodelijke tegenstand.

Genetische modificatie, geavanceerde technologie, dinosaurussen en ruimtereizen naar verre onbekende planeten vormen de kern van dit spannende tweede deel van de baanbrekende sci-fi-avonturenserie.

Vijf jaar zijn verstreken sinds de wereldveranderende ontdekking van de Arkonots, en hun missie om de aarde te herstellen en technologie te ontwikkelen om de mogelijkheden van mensen en dieren, inclusief dinosaurussen, te verbeteren, is tot bloei gekomen. Maar niet iedereen is aan boord met hun vorderingen, en de groep tieners bevindt zich op een galactische reddingsmissie voor hun leider Ben en in een strijd om hun missie, de planeet en zichzelf te redden.

Boekrecensie – ARKO: The Cosmic Order door UW Leo

UW Leo heeft de kracht om de lezer mee te nemen naar een wereld buiten het gewone en het verwachte, voorbij de realiteit. Zijn stijl is boeiend en leesbaar, en zijn boeken zijn zeer goed uitgebalanceerd en gemaakt. Het tweede boek in de Arko-serie, ‘Arko: The Cosmic Order’, begint vijf jaar na de gebeurtenissen in het eerste boek, ‘ARKO: The Dark Union’. De hoofdrolspelers, een groep tiener Arkonots, worstelen met de gemengde gevoelens die ze hebben gehad als gevolg van het succes van hun pogingen om de technologie te verbeteren en de tegenwerking die ze hebben ondervonden van degenen die zich verzetten tegen hun inspanningen om de planeet te herstellen en te verbeteren. genetische manipulatie technologie.

De roman begint in een wereld die wordt bewoond door dinosaurussen en bevat een intrigerend experiment dat de planeet terugbrengt naar de landschappen die het had vóór de impact van de menselijke beschaving. Als gevolg van de ontvoering van hun leider, Ben, door de tegenstanders in een poging hen te stoppen, raken de Arkonots verwikkeld in een intergalactisch conflict en worden ze gedwongen hun missie en de uiteindelijke doelstellingen ervan opnieuw te evalueren. Op de volgende pagina’s snelt het team – nu bestaande uit tieners in plaats van tweens en een nieuw toegevoegd cyborg-lid – het onbekende in, niet alleen voortgestuwd door buitenaardse technologie, maar ook door hun eigen diepgaande kennis van wetenschappelijke principes.

Het nieuwste aanbod van UW Leo, “Arko: The Cosmic Order”, is een actievolle, ingewikkeld ontworpen escapade die boordevol unieke plotwendingen en onverwachte onthullingen zit. Dit spannende tweede boek in de sciencefiction-avonturenreeks richt zich op onderwerpen als genetische manipulatie, de ontwikkeling van geavanceerde technologie, de verkenning van vreemde en onbekende werelden door middel van ruimtereizen en het verschijnen van dinosaurussen. Het boek neemt de lezer mee op een gevaarlijke reis waarin de jonge hoofdrolspelers praktisch vechten voor hun voortbestaan. Ze hebben geen idee wat ze in de echte wereld zullen ontdekken, maar ze zijn vastbesloten om erachter te komen wat het doel van hun bestaan ​​is.

Net als in het vorige boek kan het proza ​​van UW Leo alleen maar worden geprezen. Op de een of andere manier heeft hij een fantastische kwaliteit in zijn schrijven ontgrendeld die gewoon de toon en stemming uitstraalt waarnaar hij lijkt te streven. Deze mix van de naïviteit van de kindertijd en de spijt van de volwassenheid wordt schitterend weergegeven. De auteur heeft nog een opmerkelijk werk van literair genie geproduceerd dat ons innerlijke kind bereikt en ons eraan herinnert om nooit onze dromen op te geven, nooit de magie uit te bannen waarin we ooit geloofden, en nooit op te geven om de demonen te laten zegevieren.

Bereid je voor op een boek dat je aan het denken zal zetten en ook bereid zal zijn om dingen te geloven die onmogelijk lijken. UW Leo is niet iemand op wie je kunt rekenen om de losse eindjes netjes in te pakken, je een geruststellende lezing te geven of je zelfs aan het lachen te maken, maar hij kan heel goed tot je verbeelding spreken met zijn visioenen, die zo gemakkelijk kunnen schakelen tussen betovering en nachtmerrie. Dit is een serie die ik zou aanraden aan iedereen die van sciencefiction houdt, maar ook aan iedereen die in de stemming is om zich te settelen en een fantastisch avonturenverhaal te lezen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart