Sadath Ali | de auteur van The Last Ritual: Dawn of Darkness

Sadath Ali, geboren op het eiland Kadmath, op het grondgebied van de Unie van Lakshadweep, is afgestudeerd in de geneeskunde aan het Gandhi Medical College, Bhopal. Als houder van UPSC-CMS besteedt hij het grootste deel van zijn tijd aan het verlenen van palliatieve zorg aan bedlegerige. Hij heeft excellentie in verschillende stromingen van geneeskunde, waaronder forensische geneeskunde en toxicologie, KNO, enz. Naast zijn klinische praktijk is hij een watersportliefhebber en een fervent duiker. Hij geniet van het verkennen van scheepswrakken en historische forten, behalve het schrijven van fictie. The Last Ritual: Dawn of Darkness is zijn eerste boek gepubliceerd door Leadstart.

TBE: Ten eerste, voor degenen die het ongelooflijke ‘The Last Ritual: Dawn of Darkness’ nog niet hebben gelezen, kun je kort samenvatten waar het over gaat?

Sadath Ali: Het is het verhaal van een jonge psychiater Dr. Samee Barack in een 24-uurs frame. Het verhaal speelt zich af op de achtergrond van Londen en Egypte en loopt door de geschiedenis, mythologie en theologie. Dr Samee onderneemt een spannende, avontuurlijke reis door verwrongen raadsels en oude aanwijzingen om een ​​gruwelijke schurk te stoppen, die hem op elke andere hoek inhaalt.

Tijdens de adembenemende achtervolging om te voorkomen dat de schurk een groter kwaad over de wereld ontvouwt, ontdekt Samee een oude satanische sekte en zijn angstaanjagende rituelen met ontvoerde zwangere meisjes. Tussen de oorlog van Goed en Kwaad probeert Dr. Samee de wereld te redden van de aartsvijand van de God die de wereld al in een catastrofe duwt.

TBE: De verhaallijn van dit boek is zeker intrigerend, vol met fantasie, avontuur en mysterie. Waarom wilde je dit specifieke verhaal in de eerste plaats schrijven?

Sadath Ali: Ik heb een grote interesse in mysterie en het oplossen van problemen. In mijn jeugd altijd gedroomd van dit soort avonturen. Dus technisch gezien ben ik Dr Samee in een parallel leven. En ja, telkens als ik mijn penpunt op papier raak, komt er alleen een mysterie naar buiten.

TBE: Waar begin je meestal bij het schrijven van een verhaal? Kies je eerst de personages, het algemene plot of de moraal/het thema van het verhaal, enz.?

Sadath Ali: Moraal, thema en karakter van het verhaal komen als primaire overweging. Voor mij begon mijn verhaal bij Dr. Samee en zijn intellectuele genialiteit. Dan was het een fluitje van een cent om hem in een ruimtetijd van mysterie te plaatsen.

TBE: Moet je elk detail van je verhaal van tevoren plannen, of heb je gewoon een goed idee van waar het naartoe gaat?

Sadath Ali: Ik had een heel goed idee waar het heen ging. Het enige verschil is dat ik mijn fantasie kort heb gemaakt. Als ik het hele plot had geschreven dat ik had gepland, zou het een boek met drie delen zijn.

TBE: Wat was je favoriete onderdeel van wereldopbouw? De magie en fantasie aspecten van het boek zijn zo levendig, en ik zou graag willen weten hoe je dat hebt gedaan?

Sadath Ali: Mijn favoriete onderdeel is The Last Ritual zelf. Door het me voor te stellen en het op te schrijven, kreeg mijn brein evenveel plezier als je spieren zullen krijgen na een goede training.

TBE: Wat voor soort onderzoek heb je ondergaan tijdens het schrijfproces?

Sadath Ali: Ik heb uitgebreid gelezen en onderzocht om meer te weten te komen over broederschap en satanische rituelen, evenals ritueel misbruik.

TBE: Hoe was je publicatie-ervaring met Leadstart?

Sadath Ali: Eén woord, geweldig.

TBE: Is er iets waar u momenteel aan werkt dat de interesse van uw lezers kan wekken?

Sadath Ali: Er komt een Malayalam-boek voor mijn Malayalam-lezers. Ook is er een terugkeer van Dr. Samee in het tweede deel van The Last Ritual, waar hij opnieuw een helse rit maakt om zijn volk te redden.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart