5 redenen waarom we allemaal een duivelse baas zoals Miranda Priestly nodig hebben

Wees als de duivelse baas Miranda Priestly – The Devil Wears Prada! Denk je niet?

Dat is alles!!

Nou, klinkt bekend nietwaar? De beruchte laatste woorden die Duivelse baas Miranda Priestly zei tegen bijna iedereen die ze ontmoette, omdat ze geloofde in het praktisch verontschuldigen van de andere persoon uit haar aanwezigheid, ze uit haar zicht te slaan op de onderworpen taak van haar keuze. Denk je op die manier aan haar, ook bekend als The Devil Boss? Of denk je daar anders over? Ga met ons mee terwijl we deze complexe facetten van werkcultuur en superieure ondergeschikte dynamiek via deze verkennen.

Goed allemaal, omgord je lendenen.

Nou, om eerlijk te zijn, elke keer dat ik deze regel tegenkom, vooral als ik deze in de film kijk De duivel draagt ​​Prada, is de eerste emotie die door mijn aderen stroomt pure angst. Inderdaad, in het pandemonium dat volgde in de scène na deze eenmalige, kon je virtueel de adrenalinestoot proeven, de rillingen over de ruggengraat, de nooit eindigende kou, neerbuigende opmerkingen, de pijn en vernedering, de nooit eindigende en grillige eisen en de hel is schijnbaar losgebroken.

“De duivel draagt ​​Prada”
20th Century Fox Film Corp.

Miranda Priestly, de duivel oftewel de Lady Boss die de oorzaak van dit alles is, is een personage dat ik op de een of andere manier mijn hele leven heb bewonderd. Nou, zij is dat hoofd dat zeker een stap uit hun comfortzone zal halen en honderd keer beter zal presteren dan hun absolute best. Ok, ik weet dat jullie zullen wachten, ze is zo koud als ijs, meedogenloos, koud en berekenend, niet te vergeten sarcastisch en extreem narcistisch, niet-empathisch en waanzinnig veeleisend. Maar ach, achter die harde buitenkant schuilt die ene wonderbaarlijke artiest die waarschijnlijk weet dat er mogelijk niemand is die kan doen wat zij doet, die kan presteren zoals zij doet. Inderdaad, resoneren we allemaal op een bepaald moment in het leven niet allemaal met dit gevoel? Stel je die tijd voor dat zelfs jij misschien het gevoel hebt gehad dat er bepaalde dingen in het leven zijn waar je ver voor bent op anderen en niemand zeker kan tippen aan jouw niveau. Nou, dat is precies jouw punt van perfectie, die exacte precieze plek waar je bij uitstek bent. Hmm, om je nu mijn punt te geven: Nou, Miranda is een uitstekende baas, een briljante artiest die niets anders wil leveren dan pure uitmuntendheid en die dus geen genoegen neemt met minder dan het beste. In zo’n veeleisend scenario wordt het natuurlijk een onderdeel van de werkcultuur dat ze zou overkomen als intimiderend, mogelijk extremistisch en veeleisend, koud, berekenend. Maar is ze?

Nou, nee als je het mij vraagt. Waarom? Laat het me uitleggen. Als ze een baan aan haar assistenten overdraagt, doet ze dat met een hoge capaciteit en met veel verwachting. Dat komt doordat ze een voorgeprogrammeerd reglement heeft vastgelegd, het prestatieniveau dat op een glasheldere manier wordt geaccepteerd. Omdat ze in de hoogste machtspositie is om substantiële verandering teweeg te brengen, zullen mensen zich natuurlijk aan haar eisen onderwerpen, of het nu haar junioren of leeftijdsgenoten zijn. Dus het vermogen om anderen te beheersen door de angst voor straf of verlies van gewaardeerde resultaten is een dwingende kracht die ze zeker al vanaf het begin heeft getoond.

Maar is deze kracht slecht? Tja, hangt ervan af hoe je het bekijkt. Akkoord, het kan voor de medewerkers overweldigend worden om de gestelde doelen te halen, die patronen te volgen en op dat niveau te blijven. Maar jongens, deze consistente angst en het gebruik van druk is gewoon een stijl van leiderschap die past bij de theorie van macht en invloed.

Dus de vraag blijft: hebben we wel of geen baas als Miranda Priestly nodig?

Hier zijn 5 redenen waarom we allemaal zeker een baas als Miranda Priestly nodig hebben en ik herken het helemaal

Je uit je comfortzone duwen

Ja, inderdaad, wanneer een persoon uit zijn comfortzone wordt geduwd, ontwerpt hij / zij om te werken en niets anders te geven dan het beste van zichzelf. Elke dag wordt een nieuwe uitdaging omdat er elke dag continu en constant wordt geleerd. Hmm, valide punt ja!

Waarschuwing en bijgewerkt:

Met een duivelse baas zoals zij heb je geen andere keuze dan op de hoogte te blijven, altijd alert en vooraf op de hoogte te zijn, volledig voorbereid op alles, want je weet misschien nooit wat ze je kan vragen om haar de volgende keer te krijgen. Al met al een geweldige levensgewoonte waar u op de lange termijn zeker ook profijt van zult hebben, aangezien het gunstig is voor uw levensonderhoud.

Zeg nooit dood

O ja, dat is waar! Als ik ooit iemand heb gezien die gewoon weigert op te geven, die zo hard is als een pak spijkers, meedogenloos doorgaat totdat ze krijgt wat ze wil, dan is het HAAR! Ze zal zeker de Never Say Die-houding in je systeem opnemen als je ooit de kans krijgt om met haar samen te werken.

Hope AKA Risico’s nemen in het leven

Oh ja, toen ze Andrea in dienst nam, nam Miranda een enorme kans en stapte ze af van de standaard, conventionele routines. Serieus, ik geloof haar als ze zegt: “Hoop. Mijn God, ik leef er de hele tijd van.” Inderdaad, dat doet ze en ze is zeker een gedurfde artiest en een fantastische voor de goede orde!

Zelf uitzoeken

Ok, deze ben ik helemaal voor. Weet je wat ze zeggen over geweldige artiesten? Dat zij degenen zijn die het allemaal op de een of andere manier hebben bedacht. Dit betekent dat ze niet constant iemand nodig hebben om hen eraan te herinneren en op de hoogte te houden van wat er moet gebeuren. Nou, Miranda heeft teveel op haar bordje en verwacht dus natuurlijk van haar ondergeschikten dat ze dus “alles weten”, heeft het allemaal bedacht, want ze vindt dat iedereen op het werk een zekere mate van onafhankelijkheid, logica en gezond verstand moet koesteren. Resultaat? Veel betere prestaties en persona ook.

Nou, full strike met deze ene Boss-dame!!

Verwant: De duivelse baas vieren – De 10 meest iconische scènes uit de Hollywood-film The Devil Wears Prada

Dus, ik hoop dat jullie deze kleine gedachten van mij leuk vonden, 5 redenen waarom ik denk dat we allemaal een duivelse baas Miranda Priestly nodig hebben. Laat me in de reacties hieronder weten wat je van deze ideeën vindt. Ik ben ook bijna klaar met het tweede boek in deze serie, “Wraak draagt ​​Prada” en zal binnenkort de fijnere aspecten van het werkleven bekijken, evenals Miranda, Emily, Andy en alle andere personages uit dat boek. Blijf op de hoogte Booxoul, India’s beste boekbespreking en lifestyleblog met het beste op het gebied van entertainment, reizen, lifestyle, reizen, eten, mode, technologie en gadgets. zowel mode als alles wat met boeken te maken heeft.

Ciao piept!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart