Een tweede kans door Monika Meena, een boekbespreking door Booxoul

Darling, Can We Start Over?: A Second Chance Door Monika Meena, is een verhaal over realisaties, emoties, liefde, liefdesverdriet en nog veel meer. Geloof jij in tweede kansen in het leven? Is het lot een mystieke meesteres wiens dansen complex genoeg zijn om te begrijpen? een verhaal van realisaties, emoties, liefde, liefdesverdriet en nog veel meer.

Dus, vertel me iets, jongens. Geloof jij in tweede kansen? Ik bedoel, heb je het gevoel dat liefde als een relatie een grond is waar tweede kansen moeten worden gegeven? Zeg bijvoorbeeld de persoon van wie je houdt en aanbidt, degene voor wie je echt geeft en waar je mededogen voor hebt, het meest in het leven – wat als die persoon niet op dezelfde manier naar jou beantwoordt. Wat zou dan uw standpunt zijn? Zou je hem nog steeds de tijd willen geven om het te begrijpen en opnieuw te beginnen?

Een romantische komedie van Monika Meena, Darling, kunnen we opnieuw beginnen? dat ik onlangs heb voltooid, is zo’n verhaal waarin deze emoties op een frisse, toegeeflijke manier worden samengevat. Dit is het verhaal van Sarah Walter en Ethan Stanton – het begint met Sarah’s trouwdag. Alles is perfect – de meest innemende, hartverwarmende huwelijksvoorbereidingen die je maar kunt bedenken. Maar helaas, op de trouwdag, brandt de zaal af, waardoor de festiviteiten een tijdlang worden uitgesteld. Om dit nog erger te maken, ontmoet Sarah haar ex-Ethan op de dag van de huwelijkstragedie. Ethan wil Sarah nu wanhopig terug in zijn leven krijgen en zal er alles aan doen om dit te doen. Zal Sarah ervoor kiezen om met hem mee te gaan of zal ze een andere optie in het leven kiezen, een optie die beter bij haar leven past?

Ik hield van de manier waarop het verhaal steeds heen en weer wisselde, tussen het verleden en het heden, waardoor ik een inkijkje kreeg in hoe Sarah en Ethan en hun relatie in de loop van de tijd bloeide en groeide. Het was boeiend om te lezen hoe ze zo verliefd waren en toch gebeurde er iets waardoor ze uit elkaar gingen en uit elkaar dreven. De manier waarop Ethan indruk probeert te maken en Sarah weer probeert terug te winnen, probeert haar vertrouwen terug te winnen en haar te laten geloven dat hij betrouwbaar is, was charmant maar verontrustend voor mij. Ik vroeg me af of ze hem alle ellende en pijn die hij haar daarbij heeft aangedaan moest vergeven. Sterker nog, ik was persoonlijk een beetje sceptisch of Sarah hem een ​​tweede kans zou geven.

Monika heeft uitstekend werk geleverd door die delicate emoties in beeld te brengen die absoluut een goede weergave nodig hebben als het om dergelijke emotionele verhalen gaat. Je zou kunnen zeggen dat het een romance is, dat het niet nodig is om zoveel details te benadrukken, het zou heel goed leuk kunnen blijven om te lezen, met zijn romantiek en komische element op zijn plaats. Maar Monika heeft geweldig werk geleverd door al die emoties over te brengen die altijd in ons hart zijn, maar die we niet naar voren brengen uit angst om verkeerd begrepen te worden, kwetsbaarheid en tal van andere redenen.

Gerelateerd: Top 5 romantische boekaanbevelingen voor de maand van liefde, romantiek en saamhorigheid: Valentijnsdagspecial

Wat het schrijven betreft, de Rom-com-formule gaat nooit fout, zou ik zeggen, en Monika heeft de essentie redelijk goed gepakt, waar nodig details gegeven en er een gezellige, pluche lezing van gemaakt. Omdat het haar debuutwerk is, moet ik zeggen dat dit zeker heel wat vakjes heeft aangevinkt wat betreft het verhaal, het verhaal, de subplots, karakteriseringen en emoties. De details waren voor mij een goede doorbraak, omdat ik vind dat detailleren ook nodig is, soms om te genieten van de kleinste aspecten van het leven. Een heel goed debuut. Een perfecte keuze voor je volgende Rom-com TBR, een die perfect is voor een weekend binge read en wanneer je zeker wilt lezen en die papperige dosis plezier en emotie wilt inhalen.

Schat, kunnen we opnieuw beginnen?: een tweede kans

Neelam Sharma (www.booxoul.com)
Monika Meena

Overzicht

Zou je op een tweede kans rekenen als de persoon je al genoeg redenen heeft gegeven om hem nooit meer te vertrouwen?

Ik nodig jullie allemaal uit op de prachtige bruiloft van ‘Sarah Walter’. Een hartelijke prachtige meid die van haar familie houdt en in zichzelf gelooft. Waarschuwing! Draag niet je beste jurk, want een onbedoeld ongeluk zal de boel platbranden!
Leun achterover en geniet van de reis van ‘Ethan Stanton, aanvoerder van de middelbare school en nu de enige erfgenaam van een enorm zakenimperium, om Sarah’s hart te winnen dat hij eerder meedogenloos brak.

Ze zeggen dat geld alles kan kopen behalve liefde. Liefde is iets om te voelen en te begrijpen. Maar Ethan nam het altijd als vanzelfsprekend aan … liefde was altijd een plan B voor hem.

Maar hij is nu een veranderd man. Of is hij?

De reis van zijn gekte, onschuld en zijn aanspraak op zijn lang verloren gewaande liefde. Een verhaal van realisatie en het overschrijden van de grenzen om zijn fouten uit het verleden te corrigeren. Hij gaat niet rusten voordat ze JA zegt. Maar hoe doe je dit allemaal in slechts 45 dagen als je helemaal alleen bent en de wereld tegen je is?
Wat zal Sara kiezen?

Haar eerste liefde of een nieuw begin?

Dus, ik hoop dat jullie deze recensie van Darling, Can We Start Over leuk vonden? door Monika Meena? Laat me in de reacties hieronder weten welke andere romcoms je hebt gelezen en ook of je boekenaanbevelingen voor mij hebt.

Blijf op de hoogte voor het beste op het gebied van entertainment, reizen, eten, lifestyle, mode, tech en gadgets, maar ook alles wat met boeken te maken heeft. Alleen hier bij BooxoulIndia’s beste boekbespreking en lifestyleblog.

Adios Amigo’s!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart