7 boekaanbevelingen die relaties tussen broers en zussen weergeven

Dit feestelijke seizoen van Raksha Bandhan presenteren we boekaanbevelingen die relaties tussen broers en zussen uitbeelden van Jodi Picoult tot Harper Lee tot Isabelle Allende. Je leeslijst voor het speciale seizoen van broers en zussen.

Dus het is weer die tijd van het jaar – Raksha Bandhan! De tijd dat we een band vormen door mooie rituelen, de belofte van bescherming die we elkaar geven – ik betekent dat we als broers en zussen voor elkaar zijn, want waarom zou alleen een broer zweren om de zus te beschermen? Het moet van twee kanten komen, toch? Niet meer symboliseren dat alleen de broer de zus kan beschermen. Een zuster is even verantwoordelijk als in staat om voor haar broer te zorgen, zo niet fysiek dan emotioneel. Punt opgemerkt broers en zussen!

Toen ik terugkwam op het festival, begon ik met mijn gebruikelijke voorbereidingen om te bepalen wat ik dit jaar moest krijgen om mijn broers cadeau te doen. veel tijd voor elkaars welzijn, waarbij prioriteit wordt gegeven aan het belang van elkaar in deze turbulente tijden. Sterker nog, ik heb altijd het gevoel gehad dat, of het nu broers of zussen zijn, broers, zussen, zelfs zusters of broerduo’s of zelfs een entourage van veel broers en zussen, we allemaal altijd toegewijd moeten zijn aan het grotere goed. Waarom slechts één dag om te symboliseren en te vieren als je technisch gezien onvoorwaardelijk van elkaar houdt en hetzelfde moet doen voor alle 365 dagen van het jaar?

Hoe dan ook, dit jaar, terwijl ik mijn “taiyari” deed, dacht ik, wij bij Booxoul zouden, ter gelegenheid van de viering van deze liefde voor broers en zussen, je een lijst van 7 boeken moeten geven die de relaties tussen broers en zussen uitbeelden. Hmm, ik weet dat jullie zullen zijn als Huh, boekaanbevelingen voor relaties tussen broers en zussen? Maar geloof me als ik het zeg – deze boeken zijn enkele van die emotionele achtbanen die de kokkels van je hart zullen verwarmen en hoe!

To Kill a Mockingbird door Harper Lee

Gesitueerd in een klein stadje in Alabama, een coming-of-age-verhaal over de gruweldaden uit de kindertijd van Scout en Jem Finch terwijl hun vader Atticus een zwarte man verdedigt die valselijk wordt beschuldigd van verkrachting. Een keiharde, het laat zien hoe ze samen zelfs de meest ineenkrimpende situaties prachtig tegemoet treden als ze elkaars steun hebben. Een juweel van een roman en een van mijn persoonlijke favorieten.

Violeta door Isabelle Allende

Een reis die culmineerde in een vergelijkbare opzet als het begon – een prachtig verhaal van je leven, van pandemie tot pijn tot een veelvoud aan emoties, dit heeft het allemaal. Eén woord voor: schitterend!

Het Nederlandse huis door Ann Patchett

Een krachtige roman over een onuitwisbare band tussen twee broers en zussen en een verleden dat deze bestseller weigert los te laten, wordt aangeprezen als een van Ann Patchetts beste werken. Geschreven in haar gebruikelijke kenmerkende stijl van humor, liefdesverdriet en woede, dit is een duister sprookje en kapselt een verloren paradijs in.

Ik geef je de zon door Jandy Nelson

Een uitzonderlijk stuk geschrift, dit is een krachtige achtbaan. Deze afbeelding van familieconflict en oplossing, heeft alles: liefde, rouw, seksuele geaardheid en vooral verwondering. Een verhaal van 2 tweelingen die na een tragedie de weg naar elkaar proberen terug te vinden. Eén boek zal je gegarandeerd met een verwoestend ontzag achterlaten.

Mijn zus, de seriemoordenaar door Oyinkan Braithwaite

Oh mijn, Jezus, deze was een verplicht gif! Ik bedoel, het verhaal van Korede en Ayoola is zeker zo dat iedereen die de menselijke natuur op zijn best wil begrijpen en doorgronden, de lagen één voor één wil afpellen, dan is dit het boek voor jou. De Nigeriaanse auteur Oyinkan doet fantastisch werk en weeft ons door de sombere webben van enkele van de meest complexe scenario’s van de mensheid. Misdaadlezer, deze is een must-pick voor jou.

American Royals door Katharine McGee

Het verhaal van een van de beroemdste families ter wereld ontmoet de Washingtons die alles hebben: de glinsterende balzalen, de perfecte persona’s, de elegantie en toch is er verboden romantiek en ook schandalige geheimen. Het verhaal van 4 jonge vrouwen die door het drama, de roddels en de ogen van de wereld zullen navigeren – en ja, ben ik vergeten te vermelden dat er maar één de koningin kan zijn? Een stellaire lezing.

De hoeder van mijn zus door Jodi Picoult

Emotioneel schrijven, dit is emotioneel meeslepend en zal jou en je tranen zeker tot het laatste stukje testen, om de hartverscheurende wending aan het einde niet te vergeten. Het verhaal van een tot nadenken stemmende maar vlijmscherpe waarheid, dit is absoluut een van de beste werken van Jodi Picoult. Wanneer grijs perfectie ontmoet, wordt magische pijn gecreëerd.

Dus, ik hoop dat jullie onze aanbevelingen voor dit seizoen voor broers en zussen leuk vonden. Laat ons in de reacties hieronder weten welke andere aanraders je nog meer van ons zou willen hebben. Blijf op de hoogte voor het beste op het gebied van entertainment, reizen, lifestyle, eten, mode, technologie en gadgets, maar ook alles wat met boeken te maken heeft.

Gerelateerd: 10 boekaanbevelingen voor tieners deze zomervakantie

Alleen hier bij Booxoul, India’s beste boekbespreking en lifestyleblog.

Adios Amigo’s!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart