15 beste Bollywood-films om deze Raksha Bandhan te bingewatchen

Terwijl we ons voorbereiden om te genieten van de festiviteiten, zijn hier 15 Bollywood-films om naar te kijken voordat we deze feestdagen naar Akshay Kumar’s Raksha Bandhan kijken.

Dus, terwijl we ons voorbereiden om de festiviteiten te vieren die deze keer opnieuw de band van liefde en bescherming tussen een broer en een zus symboliseren, willen we vanaf het begin al onze lezers het beste wensen voor dit feest van vreugde en geluk. We hopen en bidden oprecht dat elke zuster altijd een broer aan haar zijde mag hebben, om niet alleen een tappli (smak op het hoofd jullie idioten!!) foundation en haar rots voor ALTIJD in het leven. Gezegend zijn die broeders die een zus hebben om hen te zegenen met niets dan het beste voor hen en gelukkig zijn die zusters die hun Bhau’s door dik en dun voor hen hebben staan.

Je broer is misschien officieel de grootste plaag die je ooit kunt krijgen (hehe, wacht, ik zal meer trollen, ja!), Hij kan de vloek van je bestaan ​​zijn, de wind uit je longen slaan, maar geloof me dat geklets en gekibbel iets is dat je kan niet zonder in het leven. Evenzo is je zus misschien wel de grootste mafkees en zenuwslopende dumbo die je ooit hebt ontmoet, maar hey, smelt zijn hart niet weg als boter, omdat hij de wereld aan gruzelementen wil blazen wanneer zijn “Guddi” of “Moti” of “Dumbo ” is ooit verontrust?

Ja, dat is precies wat een broer-zus liefde is. Je zou kunnen zijn als “Wat is er vandaag in haar omgegaan?” Maar hey, kya karun, er was serieus geen andere leuke manier om deze khatta meetha Rishta op een betere manier aan je uit te leggen.

Hoe dan ook, met Rakshabandhan om de hoek, en niet te vergeten de film “Raksha Bandhan” die ook uitkomt, wacht, je weet het, nietwaar? Arey baba, Akshay Kumar’s nieuwste titel “Raksha Bandhan”, die wordt uitgebracht ter gelegenheid van Raksha Bandhan op 11e Augustus 2022 is een film waar ik reikhalzend naar uitkijk. Waarom? Gemakkelijk. Er zijn in lange tijd niet veel films geweest waarin de band tussen broers en zussen wordt getoond en met Akshay Kumar aan boord is dit zeker een must-see, denk ik.

Dus ik dacht eraan om een ​​lijst met 15 van zulke Bollywood-films voor je samen te stellen die de broer-zusrelatie verbeelden, aan de vooravond van Raksha Bandhan:

1. Hare Rama Hare Krishna

Oké, wie kan deze vergeten? De Dev Anand-Zeenat Aman-film uit 1971 toont een broer die naar Kathmandu reist om zijn lang verloren gewaande zus te vinden, die bij een bende hippies is, en haar terug te brengen naar de familie. Het iconische nummer “Dum Maaro Dum” was hiervan.

2. Chhoti Bahen

Deze film uit 1959 met Nanda, Balraj Sahni en Rehman is het verhaal van hoe een jonge man een tragedie treft wanneer zijn zus die op het punt staat te trouwen haar gezichtsvermogen verliest en hun oom met geweld hun huis bezet, waardoor ze dakloos worden. Een warboel van emoties.

3. Sikandar

Dit drama uit 1941 speelde Prithvi Raj Kapoor als Alexander de Grote en was een van de eerste films die het festival van Rakhi liet zien. Deze markeert het begin van de uitbeelding van het festival.

4. Humayun

Ashok Kumar speelde de titelrol in deze film, terwijl Veena zijn zus Karnavati speelde in deze film uit 1945. Ze waren een van de eerste broer-zus-duo’s wiens broer-zusband, ook bekend als Raksha Bandhan, werd geportretteerd door middel van een film.

5. Dil Dhadakne Do

Oké, één woord voor deze one-uber cool. Ik bedoel, ik ken nauwelijks een paar recente films die zo’n cool maar volwassen soort tête-à-tete tussen twee broers en zussen laten zien als deze. Kabir en Ayesha waren echt elkaars vertrouwelingen en een door en door ruggengraat. Ik hou van deze!

6. Fiza

Ok, deze was heftig en hoe! Het vastleggen van de rendez-vous van een zus en haar niet-aflatende pogingen, eerst om haar vermiste broer te lokaliseren en hem dan gerechtigheid te bezorgen, was een van de beste emotionele verhalen die ik destijds had gezien. Fantastische kameraadschap tussen Karishma en Hrithik!

7. Joshua

Over kameraadschap gesproken, deze is al jaren beroemd, dankzij het duo Shahrukh en Aishwarya. Max en Shirley waren toen de ultieme coole bro-sis.

8. Pyaar Kiya naar Darna Kya

Oké, deze is mijn persoonlijke favoriet. Reden? Welnu, het emotionele quotiënt dat Arbaaz en “Bachhi”, oftewel zijn zus Kajol, hebben geportretteerd, is net als alle dingen die ik en mijn broer hebben. De manier waarop hij overbezorgd is, de manier waarop hij boos wordt, uff… hetzelfde als mijn broer.

9. Dhanak

Deze wordt zeer geprezen om zijn krachtige plot. Een film gebaseerd op een meisje dat haar blinde broer de stad uit neemt om zijn ogen te laten behandelen. Gevuld met obstakels, gelach, onschuld evenals doorzettingsvermogen en moed had deze de woestijnen van Rajasthan om in te dwalen.

10. Bumm Bumm Bole

Een bewerking van de Iraanse film Children of Heaven uit 1997, deze gaat over Pinu en Rimzim die hetzelfde paar schoolschoenen delen. Het verhaal laat zien hoe een jongen zijn best doet om een ​​schoen voor zijn zus te winnen.

11. Iqbal

Het verhaal van een jongen die doofstom is en ernaar streeft cricketspeler te worden. Iqbal wordt bij zijn reis van het overwinnen van obstakels geholpen door zijn zus, die niet alleen zijn supporter is, maar ook zijn cheerleader en zijn leraar. Een super inspirerende film.

12. Mijn broer Nikhil

Het verhaal van Nikhil bij wie hiv is vastgesteld en hoe zijn zus Anamika hem helpt zijn toestand te accepteren en ermee te leven tot de dood vol overweldigende emoties is.

13. Sarabjito

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Indiase gevangene in Pakistan en de strijd die zijn zus moet ondergaan om hem eruit te krijgen, spreekt deze over Dalbir Kaur en alle ontberingen die ze heeft doorgemaakt om haar broer Sarabjit uit de gevangenis te krijgen. Een hartverscheurende Saga.

14. Resham Ki Dori

Deze film uit 1974 toont de emotionele kant van broer-zus liefde en heeft een van de beroemdste liedjes die tot op de dag van vandaag worden gespeeld om deze feestelijke dag te vieren, ook bekend als Behna ne Bhai Ki Kalaai se..

15. Bandhan

Deze laat zien hoe een jongere broer er alles aan doet om zijn oudere zus gelukkig te maken, zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen geluk moet opofferen. Een geweldig voorbeeld van hoe sterk een band kan zijn tussen twee broers en zussen.

Dus, ik hoop dat jullie dit kleine boeket films leuk vonden dat ik bij elkaar heb gekregen, speciaal voor jullie om dit feestelijke seizoen van broers en zussen en saamhorigheid te bekijken. Onthoud dat je broer of zus die persoon is die door dik en dun voor je zal staan, wat er ook gebeurt. Vier, heb lief, deel en geniet en maak meer herinneringen, want er is niets kostbaarder dan de liefde van een broer of zus. Omdat excentriciteit een vibe is, moet het zeker in paren worden gedaan, toch? Aur ek nahi er is altijd meer dan één noot nodig om de eigenaardigheid genaamd leven te kraken, hehe.

Gerelateerd: Raksha Bandhan Special: 7 boekaanbevelingen die relaties tussen broers en zussen weergeven

Blijf op de hoogte van onze blog voor het beste op het gebied van entertainment, lifestyle, tech en gadgets, eten, mode en alles wat met boeken te maken heeft. Alleen hier bij BooxoulIndia’s beste boekrecensie en lifestyle-website.

Ciao piepgeluiden en Happy Rakshabandhan!creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Geefmijmaareenboek.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart